Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /customers/0/a/0/indiatrust.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Aperitiefconcert zondag 15 oktober 2017

  • Posted on: 10 July 2017
  • By: bert

Beste vrienden,
Mies en Jef, en de vrienden van het “Bouwproject Salem” nodigen u en uw familie uit op het Aperitiefconcert met diner.

Het concert wordt verzorgd door een trio met sterke familiebanden. Gerd Van Riel, Ann De Schepper en Kris De Schepper zijn alle drie van jongs af aan erg geboeid door de muziek. Gerd startte als kind met piano in de klas van Liliane Herchuelz in Hemiksem; Ann begon enkele jaren eerder in Kalmthout bij Hilde Meert maar ze voltooide haar muziekopleiding nadien in dezelfde klas als Gerd. Het begin van vele uren samen piano spelen. Allebei behaalden ze in Hemiksem ook een einddiploma kamermuziek, en kort voor hun huwelijk wonnen ze als duo de EPTA-wedstrijd. Ook Kris koos als kind voor de muziek, zij kreeg haar eerste lessen dwarsfluit in de klas van Magda Van Riet. Haar eindexamen dwarsfluit deed Kris in Kalmthout, voor een diploma blokfluit trok ze later naar Oud-Heverlee. Ook al kozen ze alle drie voor een professionele loopbaan naast de muziek (Gerd voor klassieke filologie en filosofie, Ann voor wiskunde en Kris voor pedagogie), ze proberen om toch zoveel mogelijk tijd te maken om de muziek actief in de vingers te houden. Gerd en Ann spelen af en toe als duo, maar ze treden ook op als begeleider en houden van kamermuziek in andere bezettingen. Kris maakt deel uit van een fluitenensemble, en ontdekt momenteel de vele mogelijkheden van percussie en marimba. Gerd en Ann brengen een selectie uit het uitgebreide originele repertoire voor piano vierhandig; de pianomuziek wordt afgewisseld met bekend en minder bekend werk voor dwarsfluit en blokfluit, vertolkt door Kris.

Zondag 15 oktober 2017 ,11.30 uur, Lambeer Vredestraat Beerse
Inkom volwassenen: 50€, kinderen vanaf 12 jaar en studenten: 10€
Inschrijven graag vóór 11 oktober 2017
Girorekening: Bouwproject Salem, 2340 Beerse, BE98 0013 7152 1493

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar mijn werk in Salem/India:
Bouwen voor de allerarmsten. Bouwen voor families die leven van en op de vuilnisbelt van de stad. Onder bouwen versta ik ook zorgen dat de kinderarbeid vermindert en het liefst helemaal verdwijnt, dat deze kinderen naar school kunnen en mogen gaan van hun ouders, ondanks dat er een wet is dat kinderen onder de 14 jaar schoolplichtig zijn.

Praatcafé en Debat met dia’s
Gaat door in het Café Lambeer, Vredestraat, Beerse, op zaterdag 14 oktober 2017, van 14.00 uur tot 22.00uur met als onderwerp: “Het project Bouwen-Salem” en mijn eerste project Idhaya Sudar. Zaterdag en zondag doorlopend café vanaf 15.00 uur en met de mogelijkheid om meegebrachte materialen uit India aan te kopen. Deze verkoop is uitsluitend ten voordele van het Bouw-project- Salem.

Vzw Vrienden van Salem/India.
Bouwproject Salem, p/a Jef De Schepper, R. Sniedersstraat 3, 2340 Beerse. Rekeningnummer: BE98 0013 7152 1493
Tf: 014611988 of 0499748739, email: jozef.deschepper@telenet.be Website: www.indiatrust.be